رستوران کارن

کارفرما

سازمان برنامه و بودجه

نوع

تجاری فرهنگی ورزشی

موقعیت مکانی

تهران، بهارستان

متراژ (متر مربع)

سال طراحی

1394

تیم طراحی

گروه طراحی شیپ

تیم اجرایی

گروه طراحی شیپ

طراحی داخلی و بازسازی رستوران کارن

در طراحی رستوران ادارات و سازمان ها، به غیر از خدمات و نیازهای آنها، ظاهر و نمای داخلی رستوران نیز بسیار مهم است. بی تردید مکان رستوران، در تعیین سبک و طراحی آن تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. به طور کلی هر رستوران علاوه بر داشت غذایی با کیفیت، بایستی فضایی جذابی و ایده آل هم برای سرو داشته باشد تا برای مشتری خاطره ای ماندگار ایجاد کند. رستوران با توجه به نوع فضا و مشتریان خود می تواند از بخش های مختلفی تشکیل شده باشد و باید بر طبق اصولی که کار فرما تعیین می کند طراحی شوند.

در طراحی رستوران کارن، بنا به درخواست کارفرما بخش آقایان و بانوان میبایستی به نحوی از هم جدا میشد تا به صورت قوانین آن سازمان به اجرا در بیاید. طراحان داخلی شیپ نیز با آگاهی از این موضوع درخواستی و در نظر گرفتن فرم، بافت، رنگ و متراژ این فضا دست به طراحی این محیط زدند تا با استفاده از پارتیشنی از جنس ترموود فضای مورد نیاز هر جنسیت را از هم تفکیک کرده، تا اولین نیاز اصلی برای طراحی این رستوران مهیا شود. در بازسازی این رستوران برحسب نوع مخاطب و نیاز آنها تفکیک بندی باید به صورت مناسبی صورت میگرفت و نه تنها تعداد کارمندان هر بخش، بلکه میزان پخت و پز و فضای سرو غذا نیز بر حسب تعداد افراد تغییر میکرد.

در طراحی داخلی و بازسازی این رستوران بنا به قدمت آن، طراحان شیپ تصمیم گرفت تا از رنگ جذاب و گرم چوب استفاده کنند تا به نحوی از سادگی فضای ورودی و سالن گرفته شود و هم از خشکی و قدمت متریال کف در نگاه اول کاسته شود. برای داشتن محیطی متفاوت برای راهرو استفاده از ترمو وود، تنها به عنوان متریالی برای کاور بخش هایی از دیوار استفاده نشد و سعی شد تا از این متریال در سقف به عنوان الوارهایی جدا شده استفاده کنند و از فضایی کناری این الوارها در سقف برای قرار دادن نور مخفی استفاده شود تا تلفیقی از نور مخفی و رنگ چوب، زیبایی مورد نظر ما را به بهترین شکل به نمایش بگذارد. در طراحی سالن این رستوران، طراحان داخلی شیپ به غیر از تفکیک فضاها به وسیله این متریال، تصمیم گرفتند تا از آن به عنوان پارتیشنی دکوراتیو استفاده کنند. برای داشتن پارتیشن دکوراتیو، استفاده از گیاهان سبز و رنگ پر نشاط آنها بهترین گزینه می تواند باشد. ما نیز با استفاده از همین متریال و رنگ جذاب و گم آن برای قراردادن گیاهان در فلاور باکس استفاده کردیم تا هم ترکیب رنگ این بخش حفظ شود و هم با قرار دادن آنها در ارتفاع های متفاوت از همه جای سالن قابل دید باشند. بنا به فاصله بین ستون ها، وجود یک دیواری برای نگه داشتن آن و جلوگیری از یکنواختی فضا بسیار لازم به نظر می آمد. طراحان شیپ نیز برای طراحی این سازه، تصمیم گرفتند تا با ایجاد ضخامتی بیشتر در آن، از فاصله میان سقف تا کف از یک سمت آن به عنوان آب نما استفاده کنند تا با استفاده از وجود گیاهان سبز و جریان آب برروی آن دیوار، فضایی متفاوت را در بازسازی این فضای رستوران داشته باشند. از دیگر موارد تغییر یافته در این بازسازی، می توان به استفاد از پنل های جدید برای سقف آن اشاره کرد. با توجه به مدت زمان ساخت این فضا و وجود سیستم نورپردازی بسیار قدیمی در آن، طراحان شیپ در زمان بازسازی و نصب پنل های سقف تلاش نمودند تا از سیستم روشنایی جدیدتر و بهتری استفاده کنند تا بدین وسیله از کهنگی و کسل کننده بودن فضای این رستوران کاسته شود.

صفحه اصلیمقالاتپروژه‌هاتماس با ما