مشاورین املاک بیستون

کارفرما

آقای مظاهری

نوع

اداری

موقعیت مکانی

تهران، پونک

متراژ (متر مربع)

سال طراحی

1391

تیم طراحی

گروه طراحی شیپ

تیم اجرایی

طراحی داخلی دفتر مشاورین املاک بیستون

طراحی دکوراسیون دفتر مشاور املاک با توجه به اینکه رابطه مستقیم با خود صنعت ساختمان و معماری دارد، از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است. بیشتر این دفاتر در متراژهای کوچک و متوسط در فضاهای تجاری کنار خیابان و یا پاساژ ها واقع شده اند تا دسترسی و مکان آنها برای عموم قابل دید باشد. مشاورین املاک نه تنها به دریافت فایل های خرید و فروش منطقه دسترسی دارند بلکه به عنوان بنگاه معاملاتی، از فضایی برای تنظیم قرارداد استفاده می کنند. همچنین باید استانداردهای طراحی داخلی اداری را در طراحی این فضاها در نظر بگیریم.
بدین منظور می توان فضای دفاتر مشاورین املاک را به دو بخش اساسی و کلی تقسیم نمود. یک بخش که مربوط به کارشناسان فروش است که به صورت معمول با مشتریان و رجوع کنندگان در ارتباط هستند و بخش دیگر مربوط به قراردادها می باشد که رفت و آمد ارباب رجوع به این فضا کمتر است.

 

کانسپت و ایده طراحی داخلی

برای طراحی داخلی اداری دفتر مشاورین املاک بیستون قصد داشتیم با استفاده از کانسپت سقف خانه های شیب دار دست به طرحی نوین و ایده های جالب و جدیدی برسیم. برای رسیدن به این هدف، تلاش نمودیم تا همانطور که ذکر شد در ابتدا فضا ها را در پلان تفکیک کنیم. فضاها به دو بخش اصلی تفکیک شدند. یکی با فضای بزرگتر به کارشناسان فروش و فایلنیگ های مورد نیاز آنها اختصاص داده شد و بخش کوچکتر را برای نوشتن قرارداد ها در نظر گرفتیم. برای رسیدن به این تقسیم بندی از پارتیشن اداری استفاده شد. البته برای ایجاد جذابیت بصری در طراحی داخلی این فضا، از متریال های بسیار جذاب و طراحی متفاوت برای زیباتر جلوه دادن این پارتیشن استفاده کردیم.

برای رسیدن به کانسپت سقف خانه های ویلایی و با توجه به وجود پارتیشن برای تفکیک فضاها، سقف شیب دار را به عنوان ملاک اصلی طراحی انتخابی کردیم. برای اجرای این کانسپت، باید نقطه میانی سقف شیب دار را با توجه به محل قرار گرفتن این پارتیشن تغییر می دادیم. برای طراحی این سقف از پنل های کناف استفاده کردیم تا با سرعت و زیبایی هرچه تمام تر به این مقصود برسیم. همچنین به منظور عملی کردن ایده، از لوگوی خود این دفتر مشاور استفاده کردیم و تلاش نمودیم تا شیب موجود در لوگوی آنها که همان سقف شیب دار بود حفظ شود.
برای جلوگیری از یکنواختی ناشی از تکرار المان ها در سقف، از نورهای مخفی قرار گرفته بر پشت پنل های کناف استفاده کردیم تا با ایجاد سایه روشن بیشتر در محیط، فضا را از یکنواختی خارج کنیم.

متریال های به کار رفته در دکوراسیون داخلی

در طراحی جزئی این دفتر املاک علاوه بر المان های کانسپت، از متریال های متنوع و تأثیرگذاری استفاده کردیم. کانتر ساده، طراحی فضای انتظار با استفاده از متریال MDF با روکش سبز رنگ و استفاده از لمینیت به عنوان کفپوش را می توان بخشی از طراحی جزئی این فضا نامید.

برای متوجه شدن میزان اهمیت جزئیات در طراحی می توان به نقش تاثیرگزار کفپوش و رنگ آنها در دکوراسیون داخلی اداری پرداخت. برای نمونه، در اجرای این پروژه از پارکت لمینیت به عنوان گزینه ای شیک برای طراحی استفاده کردیم تا بدین وسیله از هزینه ی کلان برای کاشی سرامیک کردن کف این فضا خودداری کنیم. علاوه بر هزینه، تنوع رنگ لمینیت ها نیز باعث شده تا محبوبیت این متریال روز به روز بیشتر شده و سلیقه های بیشتری را پوشش دهد. رنگ های بسیار زیبای لمینیت ها و تاثیر رگه هایی از چوب بر رنگ دل نواز آن باعث می شود تا مراجعه کنندگان، با آرامش بیشتری در این مکان حضور یابند.

انتخاب رنگ در طراحی داخلی دفتر مشاوره املاک

از دیگر موارد طراحی جزئی که می توان به رنگ بندی محیط و تاثیر آن بر روی افراد مراجعه کننده اشاره کرد. در محیط هایی که فعالیت های فیزیکی انجام می شود، رنگ های ملایم و آرامش بخش، از خستگی می کاهد و به افراد کمک می کند در تمام زمان ها از پس انجام کارها برآیند.

از مهمترین رنگ های به کار برده شده در طراحی این فضا که توسط طراحان شرکت معماری شیپ انجام شد، می توان به رنگ سبز اشاره کرد. این رنگ برای ایجاد فضای آرامش بخش و دوری از هیجانات کاذب انتخاب درستی است. البته استفاده بیش از حد از این رنگ می تواند با سلیقه هر شخصی جور نباشد. پس برای کنترل این رنگ می توان از رنگ های خنثی مانند سفید و خاکستری استفاده کرد.

بدین منظور از رنگ سفید برای دیوارهای کناری برای بزرگتر جلوه دادن این فضا و از رنگ های تیره برای دیوار رو به رو استفاده کردیم تا با لوگو هم خوانی داشته باشد.

 

صفحه اصلیمقالاتپروژه‌هاتماس با ما