دفتر کار طاهری

کارفرما

آقای طاهری

نوع

اداری

موقعیت مکانی

تهران، جاده خاوران

متراژ (متر مربع)

سال طراحی

1392

تیم طراحی

گروه طراحی شیپ

تیم اجرایی

در طراحی داخلی باید این نکته را در نظر داشت که هر فضا صرف نظر از نوع کاربری، نیازهای خاص خود را دارد. برای مثال تمام فضاهای اداری یک طرح واحد و فرم خاص را نمی طلبند. در ابتدای پروژه لازم است کارفرما با طراحان جلسه‌ای ترتیب داده و آنها را از امکانات و محدودیت‌های موجود باخبر کند. همچنین باید در این جلسه در مورد ایده‌ها و خواسته‌هایی که در مورد بازسازی دارد با طراحان مشورت داشته باشد. در عین حال لازم است که به تیم طراحی اعتماد داشته و پذیرای ایده‌ها و خلاقیت‌های آنها باشد. چرا که یک شرکت طراحی معتبر با چالش‌های طراحی مختلفی روبرو بوده و از نیاز فضا اطلاعات بیشتری دارد.

شرکت معماری شیپ با سابقه‌ی درخشان در زمینه‌ی طراحی داخلی و به خصوص بازسازی و اجرای فضاهای اداری، پرژوه‌ی طراحی داخلی دفتر کار طاهری را بر عهده گرفت. توضیحات طراحی در ادامه توسط معماران ارائه شده است.

طراحی و اجرای دکوراسیون دفتر کار واقع در کارخانه تولید لوازم خانگی پلاستیکی در جاده خاوران است. هدف اصلی در طراحی این فضا بر اساس نیاز کارفرما، ایجاد بخش‌هایی برای نمایش محصولات تولیدی بر روی دیوارهای اصلی بود.

المان‌های دکوراتیو دارای عملکرد

فضاهای خشک اداری، بدون المان‌های دکوراتیو و جاذبه‌های بصری منحصر به فرد، بسیار خسته‌کننده و سرد هستند. در این فضاها کارمندان میل چندانی به کار ندارند و خسته و کسل به نظر می‌رسند. در نظر گرفتن تمهیداتی برای نجات دادن فضا از یکنواختی، از نکاتی است که در طراحی داخلی اداری باید به آن توجه داشته باشیم. در این پروژه سعی شد که در کنار برآوردن نیاز شرکت به نمایش محصولات، از المان‌های دکوراتیو نیز برای ایجاد تنوع کمک بگیریم. به این شکل فضا هم از لحاظ عملکردی تکمیل می‌شود و هم جذابیت بصری بیشتری خواهد داشت.

برای این منظور، در قسمت ورودی اصلی ساختمان، دیواری به طول ۵ متر قرار دارد که با استفاده از MDF گردویی، یک قاب U شکل ایجاد کردیم. سپس با ایجاد شلف‌های باز و باکس‌های درب دار، استفاده از این فضا هم در جهت نمایش محصولات و هم برای نگهداری از نمونه‌های اضافی امکان‌پذیر شد. با نورپردازی خطی در زیر باکس‌ها بر روی محصولات چیده شده در طبقات تاکید کرده و آنها را درخشان‌تر کردیم. پایه‌های خراطی از چوب و به رنگ طلایی فضای مدرن را با کلاسیک تلفیق کرده و با استفاده از رنگ طلایی در چند سطح دیگر، فضا به یک ویترین لوکس تبدیل شد. با استفاده از فلاور باکس بر روی کف از صنعتی بودن فضا کاسته و با در برگرفتن دیواره‌های شیشه‌ای آن را به این حجم دکوراتیو ارتباط دادیم.

اتاق مدیریت نیز با داشتن دیواری با طول زیاد، امکان ایجاد فضایی دکوراتیو و در عین حال متناسب با محیط را به ما داد و ما از همان کانسپت ورودی و با طرحی تا حدودی متفاوت استفاده کرده و این اتاق را نیز برای نمایش محصولات خاص در نظر گرفتیم.

ایجاد محیط کاری پویا با امکانات جذاب

القای حس انتظار و شگفتی در تمام فضاها با تمهیداتی امکان‌پذیر است. در طراحی داخلی اداری می‌توان با به کار بردن خلاقیت، فضاهایی جذاب و متنوع به وجود آورد. این گونه تمهیدات طراحی علاوه بر اینکه باعث پویایی محل کار شده و راندمان کاری را بالا می‌برند، برای جذب مشتری نیز بسیار خوب عمل می‌کنند. مراجعه‌کنندگان با دیدن این ترفندهای جالب طراحی، مایلند زمان بیشتری را با شما بگذرانند و اعتماد بیشتری به کار و اعتبار شغلی شما خواهند داشت.

به این منظور ما در اتاق مدیریت، یک درب ریلی طراحی کردیم که ساختار جذابی دارد. در واقع با جا به جا کردن این درب این امکان را برای مدیر ایجاد می‌کنیم که بتواند بر روی محصولاتی خاص تاکید کند. این جابجایی درب در هنگام پرزنت محصول، بیننده را بیشتر درگیر کرده و پویایی ایجاد می‌کند. همچنین با در نظرگرفتن فضایی برای TV و طراحی این فضا، این قسمت از اتاق را نیز به بخش‌های دیگر مرتبط کردیم.

صفحه اصلیمقالاتپروژه‌هاتماس با ما