شرکت پارساسیر

کارفرما

نوع

اداری

موقعیت مکانی

متراژ (متر مربع)

سال طراحی

تیم طراحی

تیم اجرایی

طراحی داخلی اداری فضاهایی که مدت زیادی بازسازی نشده‌اند کار ساده‌ای نیست. چرا که این فضاها از حداقل نیازهای یک فضای اداری نیز برخوردار نیستند. برای این منظور باید از ابتدا تمام امکانات مورد نیاز را بررسی کرده و نسبت به طراحی اقدام کنیم. پروژه طراحی داخلی شرکنت پارساسیر نیز تقریباً چنین وضعیتی داشت. توضیحات توسط طراحان شرکت معماری شیپ ارائه شده است.

شروع  بازسازی و طراحی داخلی شرکت پارساسیر

فضایی با ابعاد 8*18 متر داشت که با جانمایی نامناسب به یک شرکت شلوغ، نامرتب و دارای فضاهای اضافی و پرت تبدیل شده بود و در عین حال بسته‌ها و کارتن‌های اضافه در گوشه‌های میزهای کارمندان ظاهری ناآراسته به فضا داده بود. اولین بخش در طراحی فضای اداری این شرکت، در نظر گرفتن تعداد کارکنان و رده شغلی آنان بود. بی‌تردید با تغییر در رده شغلی هر کارمند فضای مورد نظرشان نیز می‌تواند تغییر کند و در نظرگرفتن فضای مناسب با توجه به وسایل مورد نیاز هر کارمند از دیگر موارد مهم در طراحی این شرکت بود.
طراحی داخلی اداری با توجه به نوع خدمات

طراحی داخلی اداری بسته به خدمات ارائه شده توسط شرکت‌ها می‌تواند متفاوت باشد. در طراحی این دفتر کار، با توجه به وجود خصوصیات مربوط به خود آن، تلاش بر این بود که طراحی خاص و مربوط به خدمات شرکت را داشته باشیم. برای نمونه در این شرکت با توجه به ارتباط مستقیم تعدادی از کارمندان با ارباب رجوع، کانتر مربوط به آنان را به قسمت ورودی انتقال دادیم تا تردد ارباب رجوع به بقیه بخش‌ها امکان‌پذیر نباشد.

علاوه بر مورد ذکر شده با توجه به نوع فعالیت شرکت بسته‌های پستی زیادی جا به جا میشد و به همین دلیل در همان ورودی یک بخش را نیز به قسمت پستی شرکت اختصاص دادیم و با جانمایی باکس‌های کوچک برای تفکیک بسته‌ها، فضایی کاملا مجزا ایجاد کردیم.

چیدمان و تفکیک فضاها

از دیگر موارد تغییر یافته در این واحد اداری میتوان به ایجاد قسمت میانی و به صورت قرینه، اتاق‌هایی با پارتیشن اداری شیشه‌ای ایجاد شده اشاره کرد. این نوع بالانس با استفاده از چیدمانی کاملا مشابه و یکسان، در دو طرف خط تقارن ایجاد می‌شود. این نوع چیدمان بیشتر برای فضاهای رسمی کاربرد دارد.
یک اتاق را به مدیر اختصاص داده و یک میز مدیریت همراه با کنفرانس و همچنین کمد و فایلینگ جهت مدارک بر روی دیوار در نظر گرفتیم. اتاقک روبرو را برای جلسات معرفی و ارائه اطلاعات شرکت به مراجعین و عقد قراردادها در نظر گرفتیم و با قراردادن یک میز کنفرانس چهار نفره و با استفاده از یک LCD چیدمان این اتاق را کامل کردیم. علاوه بر این با استفاده از پوشش کرکره بر روی شیشه‌ها این امکان را برای مدیریت ایجاد کردیم که هم فضای خصوصی مخصوص به خود را داشته باشد و هم در مواقع مورد نیاز از نور طبیعی استفاده کند. همچنین نظارت بر امور پرسنل از این طریق ممکن می‌شود.

از دیگر موارد قرینه و قابل توجه میتوان به میزهایی طراحی شده برای منشی مدیر عامل و منشی اصلی شرکت اشاره کرد. که در کنار اتاق‌ها و مقابل یکدیگر به صورت قرینه قرار گرفته‌اند. بعد از تعیین موقعیت، برای هرکدام با در نظرگرفتن نیازشان کمد و فایلینگی اختصاص دادیم.

طراحی فضای کارمندان

پس از گذشتن از راهروی اتاقک‌های پارتیشنی، به فضای کارمندان می‌رسیم. میزهایی با صفحه MDF و پایه‌های استیل، از سنگینی حجم میز کم کرده و فضا را خلوت و ساده و در عین حال جذاب نشان می داد. بعد از طراحی و جانمایی آنها، ساخت میزها در کارگاه شروع شد و به موازات آن مراحل تخریب، کناف سقف، برق‌کاری نقاشی و لمینت کف را انجام دادیم. این هم‌زمان سازی فعالیت‌ها در طراحی داخلی اداری ، صرفه‌جویی در زمان و هزینه را به همراه خواهد داشت. چرا که برای ادامه فعالیت‌های شرکت، باید کار بازسازی را در کمترین زمان ممکن به انجام رسانید.

تهویه مطبوع و نورپردازی در طراحی داخلی اداری

در طراحی و بازسازی این فضا علاوه بر در نظر گرفتن اصول زیبایی، به علت مشکلات گرمایش و سرمایش دستگاه چیلر بر روی پشت بام ساختمان تعبیه کرده و داخل سقف را جهت راه اندازی آن کانال کشی کردیم. بدین وسیله فضاهای مناسب‌تری برای آرامش کارمندان و افزایش راندمان کاری شرکت ایجاد شد. برای سقف کاذب در فضای اداری بهتر است از تایل‌های سقفی استفاده شود و داخل تایل‌های گچی، با در نظرگرفتن میزان نور مورد نیاز، لایت پنل سقفی نصب شود.

صفحه اصلیمقالاتپروژه‌هاتماس با ما